Connect with us

Még az első mérkőzése előtt visszalépett a címvédő Rómában

WTA

Még az első mérkőzése előtt visszalépett a címvédő Rómában

Az Italian Open női címvédője, Elena Rybakina visszalépett a WTA 1000-es tornától még az első mérkőzése előtt.

Rybakina legnagyobb salakos trófeáját tavaly szerezte pont az olasz fővárosban, amikor a trófeáig menetelt. Az út során többek között a címvédő Iga Swiatek felett aratott diadalt, és ez egy hatalmas győzelem volt számára.

Ezt követően Párizsban is jól játszott, de sajnos egy betegség megszakította ezt a sorozatot. Korábban is volt már ilyen balszerencséje, és ez a héten Rómában is megismétlődött.

A címvédő most rosszullét miatt kénytelen volt kénytelen visszalépni a versenytől. Sajnos ezzel már korábban is találkozhattunk, és most megint megtörtént.

„Sajnos nem érzem magam elég jól ahhoz, hogy versenyezzek. Olyan jó emlékeim vannak a tavalyi évről, és már nagyon vártam, hogy megvédjem a címemet. Róma nagyon különleges számomra és alig várom, hogy jövőre visszatérhessek, hogy visszaszerezzem a címemet és az olasz szurkolók előtt játszhassak” Rybakina nyilatkozata a Rome Mastersről való visszalépése után.

Rybakina számára ez egy ilyen év volt. Rengeteg látványos pillanata volt, például nemrég megnyerte a Porsche Tenisz Grand Prix-t Stuttgartban, de volt sok szerencsétlen pillanata is, mint ez a mostani.

Ilyen volt ez a szezon, de remélhetőleg semmi komoly. Ahogyan ezt megfogalmazta, nem úgy hangzik, mintha sérülésről lenne szó, hanem inkább mint egy betegségről, amire hajlamosnak bizonyult.

Tavaly a Roland Garroson történt, most néhány héttel korábban. Mindenesetre mielőbbi felépülést kívánunk Rybakinának, hogy a legjobb teniszét láthassuk majd a Roland Garroson, ahol ő lesz az egyik olyan játékos, akitől nagy eredményeket várnak el.

Borítókép: Reuters

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Kommentek

Több innen: WTA

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top