Connect with us

Nadal – „Soha nem mondtam, hogy a karrierem Párizsban ér véget”

ATP

Nadal – „Soha nem mondtam, hogy a karrierem Párizsban ér véget”

Rafael Nadal a 2024-es Roland Garroson tervezi befejezni a pályafutását, mivel megerősítette, hogy az olimpián is játszani kíván.

A 37 éves teniszezőnek az idei naptárában több verseny is be van karikázva, és ezek között nyilvánvalóan ott szerepel a Roland Garros és az olimpia is. Sokan azt feltételezték, hogy Nadal a Roland Garroson hagyja abba pályafutását, de ez nem így van.

Ne felejtsük el, hogy ha minden jól megy, akkor a 22-szeres Grand Slam-bajnok akár a 2024-es szezonon túl is folytathatja még. Ezeket az állításokat azóta frissítette azzal, hogy elismerte, hogy valószínűleg az idei lesz az utolsó éve, mert a teste már nem működik együtt, de ez nem jelenti azt, hogy az idei Roland Garros lesz az utolsó versenye.

Sőt, azt tervezi, hogy ezen túl is játszani fog, ahogy azt a Movistarnak nyilatkozta a Jiri Lehecka elleni legutóbbi vereségét követően a 2024-es madridi nyílt teniszbajnokságon.

„Az álmom az lenne, hogy ismét olimpián játszhassak. Soha nem mondtam, hogy a karrierem Párizsban ér véget” – Nadal megerősítette szándékát, hogy játszani akar a 2024-es párizsi olimpián.

Az olimpián Nadalt látni csodálatos lenne, főleg, hogy a Roland Garros pályáin fogják rendezni. A rajongói nagyon örülnének, ha még egyszer láthatnák őt versenyezni a nyári játékokon.

Volt már néhány csodálatos pillanata az olimpiai játékok alkalmával, és csodálatos lenne őt látni a spanyol tenisz jövőjével, Carlos Alcarazzal egy csapatban.

Mindketten megerősítették szándékukat, hogy együtt szeretnének indulni párosban, de mindkettőjüket korlátozta az egészségügyi állapotuk 2024-ben. Nadal minden mérkőzésével egyre erősebbnek tűnik, de bármikor bármi megtörténhet.

Tudja, hogy a karrierjének akár egy sérülés is véget vethet, ezért is igyekszik okosan megválasztani, hogy hol és mikor lép pályára, de az olimpia kétségkívül vastagon ki van emelve a naptárban.

Borítókép: ATP

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Kommentek

Több innen: ATP

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top