Connect with us

Osaka nem túlzottan csalódott a kiesését követően

WTA

Osaka nem túlzottan csalódott a kiesését követően

Naomi Osakát ugyan nem lepte meg Qinwen Zheng játékának a szintje a 2024-es Italian Openen, de azért csalódott, hogy véget ért a jó szériája.

A korábbi világelső azzal a reménnyel vágott neki az idei salakos szezonnak, hogy javíthat a teljesítményén ezen a borításon, mivel kevés tapasztalata van rajta. Várható volt, hogy ez időbe telik majd, de Rómában kicsit előrébb lépett, és kényelmesen megnyert néhány trükkös mérkőzést.

A negyedik fordulós összecsapása egy újabb lehetőség volt számára, hogy jól teljesítsen, de nem játszott olyan jól, mint kellett volna, mert egy nagyon jó ellenféllel került szembe, aki jelenleg a Top 10-ben szerepel.

Szolid csata volt, de nem a kívánt eredmény Osaka számára, aki valószínűleg még így is túlteljesített ezen a héten. Most pedig sokkal magabiztosabb a játékában, mint amikor Rómába érkezett, és nagyjából ezt remélte, amikor az olasz fővárosba érkezett.

„Azt hiszem, határozottan sokkal magabiztosabban távozom, mint amikor érkeztem. Remélem, hogy sokat tudok tanulni a mai meccsemből, és azt kamatoztatni, és Párizsban nagyon jól fogok szerepelni. Őszintén szólva nem voltam igazán meglepve vagy frusztrált. Úgy értem, a top 10-ben van, szóval tényleg elképesztő teniszt vártam egy topjátékostól.”

Osaka az elmúlt hetekben minden bizonnyal nagyot lépett előre a salakos teniszével, de még mindig hosszú út áll előtte. A mozgás továbbra is kulcsfontosságú számára, mert ha jó helyzetbe tudja hozni magát, akkor könnyedén ki tudja bontakoztatni az erejét. Ehhez több tapasztalatra és több mérkőzésre van szükség, úgyhogy tovább fog dolgozni.

„Azt hiszem, ha frusztrált voltam, az inkább magam miatt volt. Nem is tudom. Úgy érzem, hogy sokat vártam tőle, és ez nagyon megviselte a saját játékomat. Nem igazán tudom, hogyan fogalmazhatnám meg ezt megfelelően.”

Borítókép: Andrew Medichini

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Kommentek

Több innen: WTA

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top