Connect with us

Roland Garros – Djokovic, Medvedev, Zverev, Ruud és Marozsán is pályára lép csütörtökön

ATP

Roland Garros – Djokovic, Medvedev, Zverev, Ruud és Marozsán is pályára lép csütörtökön

A háromszoros bajnok Novak Djokovic áll a Roland Garros csütörtöki napjának az élén, ahol a szerb világelső hat másik top 10-es játékossal szerepel együtt egy nagyon sűrű programban.

A szerb Roberto Carballes Baena elleni második fordulós találkozója után két női mérkőzés következik, amelyek 12 órakor kezdődnek a Philippe-Chatrier pályán. Az esti programban a francia szurkolók a saját játékosuk mögé állnak majd be: Gael Monfils a 30. kiemelt Lorenzo Musetti ellen lép pályára nem előbb, mint 20:15-kor.

Marozsán Fábián a Grigor Dimitrov elleni összecsapásra készülhet, ahol a magyar játékosnak minden tudására szükség lesz, hogy legyőzze a korábbi világbajnok bolgár teniszezőt.

Az ötödik helyen kiemelt Daniil Medvedev a negyedik összecsapására készül a szerb Miomir Kecmanovic ellen. A római bajnok Alexander Zverev a Suzanne-Lenglen pályán a belga David Goffin ellen próbálja meg folytatni remek formáját, és a Rafael Nadal elleni nyitófordulóbeli győzelmére építve tovább növelni az esélyeit.

A kétszeres döntős Casper Ruud, aki ebben a két hétben első major címére hajt, a spanyol Alejandro Davidovich Fokina ellen lép majd pályára. Hubert Hurkacz az amerikai Brandon Nakashima ellen folytatja a tegnap félbeszakadt találkozóját, aki 6-5-re vezet a lengyel ellen.

Ben Shelton és a korábbi top 10-es játékos Kei Nishikori szintén folytathatják a tegnapról félbemaradt küzdelmüket, amely 5-5-re állt, mielőtt az eső miatt végül eltörölték a teljes szerdai programot a „külső pályákon” Párizsban.

Grigor Dimitrov, Alex de Minaur, Taylor Fritz, Holger Rune, Tommy Paul és Felix Auger-Aliassime második fordulós mérkőzései szintén csütörtökön lesznek.

A nagyon sűrű játékrend azután alakult ki, hogy az elmúlt három napban folyamatos esőzések befolyásolták az időbeosztást. Az eső miatt szerdán a külső pályákon nem lehetett játszani, így csak néhány mérkőzésre került sor a Philippe-Chatrier és a Lenglen tetője alatt. Carlos Alcaraz, Jannik Sinner, Stefanos Tsitsipas és Andrey Rublev már ott van a harmadik fordulóban.

Borítókép: Peter Staples/ATP Tour

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Kommentek

Több innen: ATP

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top