Connect with us

Sinner elkerülte a meglepő vereséget Khachanov ellen

ATP

Sinner elkerülte a meglepő vereséget Khachanov ellen

Jannik Sinner eddig legyőzhetetlennek tűnt a 2024-es Mutua Madrid Openen, de Karen Khachanov ellen bajba került, és három szettben jutott csak tovább.

Sinner trükkös mérkőzést vívott Pavel Kotov ellen, aki a második szettben kissé megszorongatta őt a torna harmadik fordulójában. Az olasznak pedig csípőfájdalmai voltak, ami a mérkőzést megelőzően a fő beszédtéma volt.

Sinner azonban mindezek ellenére pályára lépett, és jól is teljesített, bár messze ez volt a legbonyolultabb meccse a héten. Khachanov egy nagyon stabil játékos, akitől nem idegenek a nagy győzelmek Madridban.

Korábban a spanyol fővárosban győzte le Andrey Rublevet, és úgy tűnt, hogy Sinner ellen is megteheti ugyanezt, mivel az első szettet 7-5-re nyerte, amit nagyon lenyűgöző volt látni.

Azt a nyitószettet nagyjából olyan jól játszotta, ahogyan azt remélni lehetett, mert nem igazán adott esélyt az olasznak, ő pedig megragadta a sajátját. Egy pillanatra úgy tűnt, hogy a 22 éves olasz játékos bajban lehet, de képes volt felülemelkedni minden kihíváson és végül megfordítani a meccset.

Ez a második szett elején kezdődött, amikor az olasz 3-0-ás vezetést szerzett, majd egyszerűen csak arra koncentrált, hogy megtartsa az adogatását. Khachanov kicsit stabilizálódott, de nem tudott nyomást gyakorolni az olaszra, aki 6-3-al zárta le a szettet.

A döntő szett nagyon érdekes volt, mivel Khachanov bréklabdáig küzdötte magát. Ezt azonban nem tudta értékesíteni, ami egy hatalmas kihagyott lehetőség volt, hiszen nem sokkal később elbukta a saját szerváját.

Ez az áttörés volt minden, amire Sinner-nek szüksége volt ahhoz, hogy kicsit megnyugodjon, és nagyjából ettől a ponttól kezdve lényegében meg is nyerte a mérkőzést. A végeredmény 5-7, 6-3, 6-4 lett Sinner javára, aki ezzel egy nagyon szép fordítást hajtott végre.

Borítókép: ATP

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Kommentek

Több innen: ATP

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top