Connect with us

Sinnernek valószínűleg ki kell hagynia a Roland Garrost

ATP

Sinnernek valószínűleg ki kell hagynia a Roland Garrost

Jannik Sinner sérülésének állapotáról most újabb híresztelés látott napvilágot, nem sokkal a francia nyílt teniszbajnokság kezdete előtt.

Sinner még az év elején Melbourne-ben szerezte meg karrierje első Grand Slam címét. A menetelése során legyőzte Andrej Rubljovot, Novak Djokovicsot és Daniil Medvegyevet is, hogy végül életében először diadalmaskodhasson egy Grand Slam tornán.

Most, hogy az idei év második Grand Slame egyre közelebb kerül, egy újabb hír látott napvilágot Sinner nemrég elszenvedett csípősérülésével kapcsolatban.

A Roland Garros nem igazán volt sikeres torna eddig Sinner számára a profi pályafutása korai szakaszában.

A legjobb Roland Garroson elért eredménye egy negyeddöntő volt még 2020-ból, most pedig lehet, hogy még tovább kell várnia arra, hogy javítani tudjon ezen az eredményén

A La Gazzetta szerint ugyanis Sinner most azt a tanácsot kapta az orvosoktól, hogy inkább pihentesse a csípőjét, nehogy krónikussá váljon a sérülése.

A cikk most azt állítja, hogy nagyon valószínű, hogy Sinner kihagyja az idei Roland Garrost, a hivatalos döntés pedig még a hét folyamán megszülethet.

Sinner így teljes mértékben a füves szezonra fog koncentrálni, mivel sajnálatos módon egy csípőproblémával nem lehet szórakozni.

Borítókép: AFP/Getty Images

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Kommentek

Több innen: ATP

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top