Connect with us

Udvardy Panna elvesztette a döntőt Bariban

WTA

Udvardy Panna elvesztette a döntőt Bariban

Udvardy Panna kikapott a döntőben a Bariban rendezett, 115 ezer dollár összdíjazású női salakpályás challenger-tenisztornán.

A világranglistán 132. Udvardy szombaton 23:15 órakor fejezte be csaknem háromórás elődöntőjét a szlovén Tamara Zidansek ellen, de szerencséjére a forróság miatt a finálét is estére tették a szervezők. Vasárnap a 179. helyezett román Anca Todoni várt a kaposvári játékosra, akivel még nem találkozott. A 19 éves temesvári teniszező az első idényét tölti a profik között.

A 25 esztendős magyar – aki volt már 76. is a WTA-rangsorban – ötödik challenger-döntőjre készült, az eddigi négyből egyet nyert meg 2022-ben Buenos Airesben, míg 2021-ben Montevideóban, 2022-ben a romániai Jászvásáron és tavaly a spanyolországi La Bisbal d’Empordában alulmaradt.

A vasárnapi csata első szettje nem hozott bréket egészen 4:5-ig, ekkor azonban Udvardy elvesztette az adogatását, és vele a játszmát is. A folytatásban a magyar játékos már egyetlen gémet sem tudott hozni, és 66 perc elteltével mehetett gratulálni a hálóhoz.    

Eredmény, döntő:
——————
Anca Todoni (román)-Udvardy Panna 6:4, 6:0

Borítókép: Getty Images

Forrás: MTI

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Kommentek

Több innen: WTA

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top