Connect with us

Rólunk

A tenisz.hu hírportál 2002-ben indult útjára, amikor is a domain levédésre került. Az oldalon lévő tartalmak folyamatosan frissültek, bővültek. Ám 2006-ban a tulajdonos más vállalkozása beindítása miatt, weboldal és a domain eladása mellett döntött. Ebben az időszakban az oldal egy kissé el lett hanyagolva, tartalmai elavultak, a hírek nem frissültek és ez szép lassan a látogatok jelentős visszaeséséhez vezetett.

2007-ben végre gazdára talál a tenisz.hu. A design is megújult, ami áttekinthetőbbé tette az oldalt. Az új tulajdonos naprakész hírszerkesztéssel próbálta visszaszerezni elvesztett közönségét.  Ez a folyamatosság meghozta gyümölcsét, az oldalra látogatok száma dinamikusan nőtt és rövid időn belül napi szinten 1000 fölé nőtt, a látogatások száma pedig a napi többszöri frissülés miatt pedig sokszor duplája és triplája lett az előbb említett számnak.

Sajnos azonban az elavult program nem tette lehetővé a további fejlesztést, ráadásul egy másik szerverre történő költözés miatt, elveszett a hírlevél funkció mely szintén a látogatók visszaesését eredményezte. Az üzemeltető a jobb kezelhetőség, az áttekinthetőség és a funkciók bővítésének lehetősége miatt az oldal teljes megújítása mellett döntött.

A tenisz.hu mostantól már új köntösben és folyamatosan újuló tartalmakkal várja az olvasókat remélhetőleg zavartalan működés mellett.

Célunk az hogy egy Önök által kedvelt felhasználóbarát blogot üzemeltessünk, ezért véleménye fontos nekünk!

Kérjük észrevételeit, javaslatait írja meg, hogy ezáltal is fejlődni tudjunk.

Köszönjük:

A tenisz.hu csapata

vegas

Csapat

Csapat-világbajnokság

Piqué tenisz világbajnokságot szervez!

By 2017. május 12. péntek

Csapat-világbajnokság

A szerb teniszezők nyerték a férfi csapat vb-t

By 2012. május 26. szombat

Csapat-világbajnokság

Cseh-szerb döntő a csapatvébén

By 2012. május 26. szombat
vegas

Bulvár

To Top